Aixam Private Lease

Een AIXAM brommobiel leasen: Altijd de beste deal

Een AIXAM brommobiel leasen: Altijd de beste deal

Een nieuwe brommobiel rijden zonder deze te kopen? Dat kan met AIXAM Private Lease. Voor een maandelijks vast bedrag rijd je in een gloednieuwe AIXAM.

De voordelen van AIXAM

Regel je private lease bij Virena Autogroep en je bent verzekerd van de beste lease prijzen. Al onze AIXAM’s zijn compleet uitgerust en uitermate scherp geprijsd.
Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor de aanschaf – inclusief verzekering, reparaties, onderhoud, banden, pechservice. Alles behalve de brandstof is bij AIXAM private lease inbegrepen. Lekker voorspelbaar; geen verrassingen achteraf!

Prijzen en meer informatie

Samen met onze verkoop adviseurs zoek je de 45 km/h-auto van jouw voorkeur uit. Kies een model, kleur en eventuele opties en regel bij ons snel en gemakkelijk de aanvraag voor je nieuwe AIXAM.

Inruil auto of brommobiel

Heb je een auto in te ruilen? Dat kan. Onze verkoop adviseurs zullen een nette aankoopprijs geven. Wij vragen geen aanbetaling op de nieuwe AIXAM brommobiel.

Zakelijke lease

Heb je interesse in AIXAM zakelijke lease? Ook hiervoor zijn diverse mogelijkheden, voor meer informatie kun je hier contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs.

– Alles onder één dak bij Virena Autogroep
– Géén aanbetaling
– Géén schadevrije jaren nodig
– Slechts €250,- eigen risico
– 14 dagen bedenktijd
– Bescherming tegen overfinanciering
– Volgens de voorwaarden van het private lease keurmerk

Contact opnemen met een van onze vestigingen

15 + 1 =