Corona Update Virena Autogroep

Wát een onzekere en vervelende tijd!
Een auto kopen is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Als je echter afhankelijk bent van dit vervoersmiddel, wordt dit wel een voorname zorg. Daarom blijft een auto kopen bij Virena Autogroep gewoon mogelijk.

Bekijk onze voorraad online

Geïnteresseerd in een nieuwe Kia, Aixam of een jong gebruikte occasion? Bekijk onze voorraad online of neem contact met ons op via e-mail, telefoon of Whatsapp. Onze verkoopadviseurs staan voor jullie klaar. Proefrit aan de deur, of videobellen met een verkoper? Het is mogelijk bij Virena Autogroep.

Je auto wordt veilig thuisbezorgd

Nadat jij je auto online hebt gekocht kunnen we je auto veilig thuisbezorgen. Onze werkplaats specialisten maken je auto van top tot teen in orde en desinfecteren de gehele auto inclusief autosleutel. Onze verkoopadviseurs brengen dan de auto met een oprijwagen veilig bij je thuis.
Eenmaal bij je thuis kan de verkoopadviseur je alle informatie geven over je nieuwe of gebruikte auto en dit allemaal contactloos en veilig onder de corona maatregelen. Zo kunnen we je in deze tijd toch van dienst zijn.

Werkplaatsen blijven open

Volgens BOVAG Nederland mag de werkplaats van een garagebedrijf voorlopig gewoon openblijven. Dat geldt dus ook voor onze werkplaatsen in Emmen, Stadskanaal, Ten Boer en Winschoten. Heeft je auto onderhoud of reparatie nodig? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of maak gebruik van onze online werkplaats planner.

Extra zekerheid? Kies voor aanvullende dekkingen:

Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI)

Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI)

Deze verzekering biedt een belangrijke uitbreiding op de dekking. Zo zijn alle spullen die door de inzittenden vervoerd worden verzekerd en biedt deze verzekering dekking voor materiële gevolgschade in geval van letsel. Daarnaast worden o.a. de kosten van geneeskundige behandeling vergoed.

Ongevallenverzekering voor Inzittenden (OVI)

Ongevallenverzekering voor Inzittenden (OVI)

Deze verzekering zorgt ervoor dat, als één van de inzittenden van jouw auto overlijdt of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval, het gekozen verzekerde bedrag of een percentage daarvan wordt uitgekeerd.

Verhaal rechtsbijstandverzekering

Verhaal rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstand verhaalt de schade aan de auto op de tegenpartij. Je krijgt met deze dekking tevens juridische bijstand wanneer je een geschil hebt over de aankoop of garantie van jouw Kia.

Brochure

Kia autoverzekering

Downloaden

Diensten BOVEMIJ

Kia autoverzekering

Downloaden

Polisvoorwaarden

Kia autoverzekering

Downloaden

Europees

Schadeformulier

Downloaden

In dit overzicht hebben wij de verschillende dekkingen voor u op een rijtje gezet:

Overzicht dekkingen autoverzekering

Verzekeringskaarten Kia Autoverzekering

Met de digitale verzekeringskaarten zie je in één oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie van een specifiek verzekeringsproduct.
Hiermee kun je nog beter inschatten welk type verzekering bij jouw behoeften en wensen past.
Bekijk de kaarten hieronder:

Meer weten?

Contact opnemen met een van onze vestigingen

1 + 10 =

Disclaimer:

Kia Autoverzekering is een handelsnaam van Kia Motors Nederland B.V. De Kia Autoverzekering is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Kia Motors Nederland B.V., Bovemij en N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. Het risico van de Kia Autoverzekering is ondergebracht bij N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij te Nijmegen. De inhoud van de hier te downloaden brochure en de website content is niet gericht op advies door Kia Motors Nederland B.V. Aan deze webpagina en de brochure kunnen geen andere rechten worden ontleend dan aan de polisvoorwaarden. Je hebt bij het afsluiten van deze verzekering een bedenktijd van 14 dagen. Neem voor actuele informatie contact op met jouw Kia-dealer. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.