Kia e-Niro Private Lease

Zorgeloos rijden vanaf € 419,- per maand

Waarom een Kia e-Niro Private Leasen?

Er zijn veel redenen om ook te kiezen voor Private Lease. Zo rijd je met Private Lease altijd in een nieuwe Kia. Zonder onverwachte kosten en voor één vast maandbedrag voor alle autokosten, met uitzondering van brandstofkosten, kosten voor parkeren, eventuele boetes en af en toe een wasbeurt natuurlijk.
De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Je hoeft zelf geen grote investering te doen en zo houd je geld over voor andere leuke dingen. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de Kia-dealer en kun je weer een nieuwe uitzoeken.

Wat krijg je voor het maandbedrag en wat zijn de voordelen?

  • altijd een nieuwe Kia voor een vast laag maandbedrag
  • zonder verborgen kosten
  • inclusief reparatie, onderhoud en (zomer)banden
  • inclusief motorrijtuigenbelasting
  • inclusief WA Casco verzekering (eigen bijdrage op WA € 0,- en op Casco € 300,-)
  • inclusief ongevallen- en inzittendenverzekering
  • inclusief Rechtsbijstand
  • inclusief pech- en ongeval hulpverlening binnen en buiten Nederland
  • inclusief kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur

Voordelig en vertrouwd een Kia e-Niro leasen bij je eigen Kia-dealer.

Kia e-Niro

Kia Private Lease (€ 419,- per maand*)

Kia e-Niro Comfortline 64 kWh EV (205 pk)

 

Private Lease nu de Kia e-Niro vanaf € 419,- per maand*. Private lease van KIA is leasen met flexibele voorwaarden. Kies je kleur, accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw e-Niro per maand gaat kosten.

Actietarieven e-Niro

Vanaf tarieven (incl. BTW 60 maanden – 10.000 km/jr.):

e-Niro 64 kWh Comfortline 3 fase   € 419,-
e-Niro 64 kWh Dynamicline               € 434,- 
e-Niro 64 kWh DynamicPlusLine     € 454,- 
e-Niro 64 kWh ExecutiveLine            € 499,- 

Vraag onze verkopers voor meer informatie.

 

 

Kia e-Niro

Hoe werkt elektrisch rijden?

Een elektrische auto heeft verschillende voordelen ten opzichte van een aandrijflijn met een verbrandingsmotor. Zo is het complete vermogen van de aandrijflijn meteen beschikbaar. Dat betekent dat je kunt genieten van onmiddellijk koppel zonder enige vertragingen. 

Een tweede voordeel is dat de elektrische auto over het algemeen ook makkelijker is in het onderhoud. Er zijn nauwelijks bewegende onderdelen, die kunnen slijten of kapot kunnen gaan. Zo is er bijvoorbeeld geen schakelbak waar heel veel mechanische delen in zitten. Op dit moment zijn de elektriciteitskosten lager dan de brandstofkosten, wat rondrijden in een EV goedkoper maakt. 

Geen schadelijke uitlaatgassen

Een groot probleem van auto’s met een verbrandingsmotor is dat de motor zorgt voor allerlei schadelijke uitlaatgassen. Dit is één van de belangrijkste bronnen van luchtvervuiling en dat is de reden waarom elektrische auto’s zo worden gepromoot. Een elektrische auto gebruikt namelijk geen verbrandingsmotor, maar een elektromotor. Hierbij wordt geen benzine of diesel verbrand om aan energie te komen maar krijgt de auto zijn energie uit een batterij. Er komen hierbij geen vervuilende uitlaatgassen aan te pas.

In de Kia e-niro kun je nauwlettend in de gaten houden hoeveel kilometer er nog gereden kan worden. Als het tijd is om te laden dan kunt u in de buurt een laadpaal zoeken.

Het opladen van een elektrische auto werkt zoals vrijwel elk ander elektrisch apparaat: je sluit de auto met een laadkabel aan op een laadpaal en gedurende een bepaalde tijd wordt de accu in de auto opgeladen. De snelheid waarmee de auto wordt opgeladen kan behoorlijk verschillen en is van veel variabelen afhankelijk. Wel kun je een onderscheid maken tussen ‘gewoon laden’ bij een laadpaal of ‘snelladen’ bij een snellaadpaal.

Elektrisch rijden moet je gewoon een keer proberen en dan kun je merken hoe mooi het rijd.

Heb je interesse in een Kia e-niro en wil je meer informatie? Kom dan gerust langs in een van onze Virena filialen en ervaar het elektrisch rijden.

Contact opnemen met een van onze vestigingen

14 + 5 =