Virena Ten Boer

Over Virena Ten Boer

Voorheen Garage Weesepoel, zelfde mensen, zelfde vertrouwde service, andere naam.
Virena Ten Boer is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in Stedum. In 1982 zijn Jan en Annie Weesepoel een universeel garagebedrijf gestart voor verkoop en onderhoud van alle merken. Vanaf de entree van Kia in Nederland (1993) zijn wij dealer van het Koreaanse merk Kia en groeiden we mee met het succes van het merk. In 2004 is Bert Weesepoel in dienst getreden en heeft de verkoop op zich genomen. Met de komst van o.a. de Picanto en de Sorento groeiden de verkoopcijfers van Kia enorm.
De klantenkring, het personeelsaantal en de voorraden auto’s breidden uit, waardoor het pand in Stedum onvoldoende capaciteit had en niet meer aan de eisen voldeed. Per 2007 hebben we een prachtig nieuw pand betrokken in Ten Boer aan de Rijksweg N360 (Groningen-Delfzijl), een A1-locatie. Het pand is gebouwd van duurzame materialen welke zowel binnen als buiten zijn toegepast. In de showroom is gebruik gemaakt van houten spanten, aluminium dakdelen en moderne LED-verlichting, waardoor een gemoedelijke en vriendelijke sfeer heerst. Wij werken als een echt familiebedrijf samen met onze klanten aan een langdurige relatie. Klanttevredenheid en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Virena Autogroep

Met vestigingen in Emmen, Stadskanaal, Ten Boer en Winschoten zijn wij een dealergroep die je naast nieuwe modellen, occasions en lease-auto’s ook uitstekende service, reparatie, garantie en verzekeringen biedt. En dit alles bij jou in de buurt.

Ons Team

Onze diensten

Bovag-garage
100% onderhouden

Contactgegevens

Bedrijvenweg 8
9791 DE
Ten Boer
050 302 1600

OPENINGSTIJDEN

ma-vrij 8:00/18:00
zat 09:00/17:00

Occasions op voorraad

Je hebt altijd de keuze uit een ruime voorraad aantrekkelijk geprijsde occasions. Naast KIA zijn andere grote merken zoals Toyota, Peugeot, Skoda, Ford, Audi en Volvo natuurlijk aanwezig. En met vijf vestigingen is er altijd een dealer bij jou in de buurt.

Occasions - alle grote merken voor een aantrekkelijke prijs

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je gratis vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in een van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat je auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.

Je kunt een gewenste datum kiezen voor je afspraak. Wij nemen contact met je op over de exacte tijd.

Maak een afspraak

12 + 8 =

Zorgeloos dankzij garantie

Kia Motors levert elke nieuwe Kia met een garantietermijn van 7 jaar. Uniek in Europa. Met deze uitgebreide Kia garantie komt de slogan ‘The Power to Surprise’ volledig tot zijn recht. Profiteer dus niet alleen van onze scherpe prijzen met rijke standaarduitrusting, maar kies ook voor zekerheid en vertrouwen. Op deze pagina leest je alle voordelen van 7 jaar Kia garantie.

Zorgeloos dankzij garantie - KIA