van Staalduinen Stadskanaal

door mei 15, 2020

Over Virena Stadskanaal

Voorheen Van Staalduinen Stadskanaal, zelfde mensen, zelfde service, andere naam. Vanaf maart 2021 te vinden in een gloednieuw gemoderniseerd pand aan de Kathodeweg 1 te Stadskanaal.
Sinds 1989 is Van Staalduinen een bekende naam in Stadskanaal en omstreken, en gaat nu verder onder de naam: Virena Stadskanaal. Virena Stadskanaal is een erkend dealer van het merk Kia en maakt deel uit van de onafhankelijke garageformule Vakgarage. Voor het huren van een auto, bus of verhuiswagen kun je ook terecht bij Virena Stadskanaal. Een auto huren kan bij ons al vanaf € 25,- per dag.

Virena Autogroep

Met vestigingen in Emmen, Stadskanaal, Ten Boer en Winschoten zijn wij een dealergroep die je naast nieuwe modellen, occasions en lease-auto’s ook uitstekende service, reparatie, garantie en verzekeringen biedt. En dit alles bij jou in de buurt.

 

Ons Team

Impressiefoto’s

Onze diensten

Bovag-garage
100% onderhouden
Autohopper Stadskanaal

Contactgegevens

Kathodeweg 1
9503 EW
Stadskanaal

0599 659 333 

OPENINGSTIJDEN 

ma-vrij 8:00/18:00
zat 09:00/17:00

Occasions op voorraad

Je hebt altijd de keuze uit een ruime voorraad aantrekkelijk geprijsde occasions. Naast KIA zijn andere grote merken zoals Toyota, Peugeot, Skoda, Ford, Audi en Volvo natuurlijk aanwezig. En met vijf vestigingen is er altijd een dealer bij jou in de buurt.

Occasions - alle grote merken voor een aantrekkelijke prijs

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je gratis vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in een van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat je auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.

Je kunt een gewenste datum kiezen voor je afspraak. Wij nemen contact met je op over de exacte tijd.

Maak een afspraak

6 + 6 =

Zorgeloos dankzij garantie

Kia Motors levert elke nieuwe Kia met een garantietermijn van 7 jaar. Uniek in Europa. Met deze uitgebreide Kia garantie komt de slogan ‘The Power to Surprise’ volledig tot zijn recht. Profiteer dus niet alleen van onze scherpe prijzen met rijke standaarduitrusting, maar kies ook voor zekerheid en vertrouwen. Op deze pagina leest je alle voordelen van 7 jaar Kia garantie.

Zorgeloos dankzij garantie - KIA