Onze vestigingen

Emmen, Stadskanaal, ten Boer & Winschoten

Onze vestigingen

Emmen, Stadskanaal, ten Boer & Winschoten

Onze vestigingen

Emmen, Stadskanaal, ten Boer & Winschoten

Onze vestigingen

Emmen, Stadskanaal, ten Boer & Winschoten

Corona Update Virena Autogroep.

Wát een onzekere en vervelende tijd!

Een auto kopen is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Als je echter afhankelijk bent van dit vervoersmiddel, wordt dit wel een voorname zorg. Daarom blijft een auto kopen bij Virena autogroep gewoon mogelijk. Geïnteresseerd in een nieuwe Kia, Aixam of een jong gebruikte occasion? Geen zorgen! De proefritten kunnen we contactloos verzorgen aan huis, en desinfecteren we de auto inclusief de sleutel. Uiteraard zijn onze verkoopadviseurs telefonisch en via de email bereikbaar voor meer informatie. Onze werkplaatsen blijven de komende tijd gewoon geopend.

Kortom:

  • Bekijk onze voorraad online
  • Op afspraak videobellen met een verkoopadviseur mogelijk
  • Proefrit aan huis
  • Reserveer / bestel je auto vanuit huis
  • Je auto wordt veilig thuisbezorgd
  • Werkplaatsen blijven open

 

Virena Autogroep

Je vindt ons hier

Klik op een vestiging voor meer details.

Als je contact wilt opnemen met een specifieke vestiging, ga dan naar onze contactpagina.

Openingstijden 

ma-vrij 8:00/18:00
zat 09:00/17:00

Occasions op voorraad

Je hebt altijd de keuze uit een ruime voorraad aantrekkelijk geprijsde occasions. Naast KIA zijn andere grote merken zoals Toyota, Peugeot, Skoda, Ford, Audi en Volvo natuurlijk aanwezig. En met vijf vestigingen is er altijd een dealer bij jou in de buurt.

Occasions - alle grote merken voor een aantrekkelijke prijs

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je gratis vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in een van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat je auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.

Je kunt een gewenste datum kiezen voor je afspraak. Wij nemen contact met je op over de exacte tijd.

Maak een afspraak

5 + 7 =

Zorgeloos dankzij garantie

Kia Motors levert elke nieuwe Kia met een garantietermijn van 7 jaar. Uniek in Europa. Met deze uitgebreide Kia garantie komt de slogan ‘The Power to Surprise’ volledig tot zijn recht. Profiteer dus niet alleen van onze scherpe prijzen met rijke standaarduitrusting, maar kies ook voor zekerheid en vertrouwen. Op deze pagina leest je alle voordelen van 7 jaar Kia garantie.

Zorgeloos dankzij garantie - KIA