Aanbod zoeken

Ben je op zoek naar een goed onderhouden occasion? Dan ben je bij Virena Autogroep aan het juiste adres. We hebben altijd een mooi assortiment aan prachtige en betrouwbare occasions voor je klaar staan. Naast nieuwe en gebruikte Kia’s verkopen we occasions van merken als Opel, Peugeot, Hyundai, Renault, Toyota, Nissan, Citroën en meer. Vind jouw ideale occasion via onze keuzehulp!

Vind jouw droomauto

Filteren 293 resultaten

Conditie

Model

Prijs

Brandstof

Kilometerstand

Niet de perfecte occasion gevonden?

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je voor €15,- per dag en volle tank mee volle terug vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.