Kleine, grote en olie beurt

Onderhoud en reparatie van je auto

Kleine beurt van Kia.

Bij een kleine beurt van Kia controleert onze professionele monteur de vitale delen en functies van je auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt onze professionele monteur het oliefilter. Je kan snel de weg weer op, want het uitvoeren van een kleine beurt duurt ongeveer één uur.

Oliebeurt van Kia.

Bij de oliebeurt van Kia wordt je Kia op enkele punten gecontroleerd. Uiteraard wordt de motorolie ververst en wordt het oliefilter en de carterstopring vervangen. Daarnaast wordt ook de rem- en koppelvloeistof geïnspecteerd en de brandstofsysteem-reiniger ververst. Ook de scharnieren van portieren, motorkap en achterklep worden gesmeerd.

Grote beurt van Kia.

Bij een grote beurt gaat de inspectie nog verder. Je Kia wordt bijna op alle delen gecontroleerd. Naast de inspectie vindt er afhankelijk van de beurt, ook reparatie aan slijtagedelen plaats. Voor sommige delen, zoals bijvoorbeeld de remblokken en remschrijven, is de levensduur afhankelijk van het gebruik. Voor andere onderdelen bestaat een vervangingsmoment bij een aantal jaren of verreden kilometers, afhankelijk wat het eerste komt. Het uitvoeren van een grote beurt duurt ongeveer drie uur. Zijn er onvoorziene reparaties? Dan zal onze monteur deze, na je instemming, vakkundig verhelpen.

Is je auto toe aan een onderhoudsbeurt?

Plan hieronder eenvoudig en online je werkplaatsafspraak en bepaal zelf je gewenste tijdstip en locatie.

Virena Emmen

Jules Verneweg 31
7821 AD Emmen
0591 - 642424

Virena Stadskanaal

Veenstraat 3
9502 EZ Stadskanaal
0599 - 659333

Virena Ten Boer

Bedrijvenweg 8
9791 DE Ten Boer
050 - 3021600

Virena Winschoten

Zeefbaan 11
9672 BN Winschoten
0597 - 412 824

Je kunt een gewenste datum kiezen voor jouw afspraak. Wij nemen contact met je op over de definitieve datum en tijd.

Maak een afspraak

14 + 6 =