Kleine, grote en olie beurt

Onderhoud en reparatie van alle merken auto’s

Kleine beurt.

Bij een kleine beurt van Kia controleert onze professionele monteur de vitale delen en functies van je auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt onze professionele monteur het oliefilter. Je kan snel de weg weer op, want het uitvoeren van een kleine beurt duurt ongeveer één uur.

Oliebeurt .

Bij de oliebeurt van Kia wordt je Kia op enkele punten gecontroleerd. Uiteraard wordt de motorolie ververst en wordt het oliefilter en de carterstopring vervangen. Daarnaast wordt ook de rem- en koppelvloeistof geïnspecteerd en de brandstofsysteem-reiniger ververst. Ook de scharnieren van portieren, motorkap en achterklep worden gesmeerd.

Grote beurt .

Bij een grote beurt gaat de inspectie nog verder. Je Kia wordt bijna op alle delen gecontroleerd. Naast de inspectie vindt er afhankelijk van de beurt, ook reparatie aan slijtagedelen plaats. Voor sommige delen, zoals bijvoorbeeld de remblokken en remschrijven, is de levensduur afhankelijk van het gebruik. Voor andere onderdelen bestaat een vervangingsmoment bij een aantal jaren of verreden kilometers, afhankelijk wat het eerste komt. Het uitvoeren van een grote beurt duurt ongeveer drie uur. Zijn er onvoorziene reparaties? Dan zal onze monteur deze, na je instemming, vakkundig verhelpen.

Is je auto toe aan een onderhoudsbeurt?

Neem dan contact op met één van onze vestigingen: Assen, Emmen, Stadskanaal, Ten Boer en Assen.