Ruitreparatie bij Virena Autogroep

Heb je autoruitschade? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Je hoeft niet eerst contact op te nemen met je autoverzekering. Onze autoruit specialisten ontzorgen je volledig, en nemen contact op met je verzekeraar.

Waarom kiezen voor ruit reparatie bij Virena Autogroep?

– Hoge kwaliteit in ruitschadeherstel
– Wij staan je vriendelijk te woord
– Vergoeding door alle gerenommeerde verzekeraars
– Altijd actuele kennis van de nieuwste technieken
– De beste prijs-kwaliteitverhouding
– Gratis voorruitinspectie en polis check
– Gratis vervangend vervoer voor vaste klanten

Autoruit vervangen, snel en goed met BOVAG garantie.

Heb je autoruitschade en moet de voorruit van je auto of voertuig worden vervangen? Dan verzorgen wij dat snel en goed voor je. In veel gevallen wordt een autoruit vervangen vergoed door de verzekering, soms betaal je wel een bedrag eigen risico. Bij het vervangen van de voorruit zorgen wij ook voor kalibratie van de sensoren en camera’s volgens fabrieksspecificaties. Je bent snel weer veilig onderweg.

Hoe lang duurt een ruit vervangen?

Je autoruit vervangen kan snel bij Virena Autogroep. Onze specialisten hebben veel ruiten op voorraad staan. Moeten onze specialisten je ruit bestellen, dan geldt in de meeste gevallen: vandaag besteld is morgen geleverd. Volgens onze specialist is het demonteren van de kapotte ruit en monteren van de nieuwe ruit ongeveer een half uur. Moeten ze kalibreren, dan kost het iets meer tijd.

Kalibreren bij vervangen autoruit.

De sensoren en camera’s van de diverse high-tech-rijhulpsystemen in hedendaagse auto’s bevinden zich voor een deel in en achter de voorruit van je auto. Vervangt onze specialist de voorruit van je auto. Dan kalibreert hij het systeem zodat ze optimaal blijven werken.

Garantie van kwaliteit ruitvervanging.

Onze specialist laat alle ruitvervangingen uitvoeren door gecertificeerde monteurs en staat voor kwaliteit. Daarom geeft onze ruit specialist op elke ruitvervanging BOVAG garantie.