Aanbod zoeken

Ben je op zoek naar een goed onderhouden occasion? Dan ben je bij Virena Autogroep aan het juiste adres. We hebben altijd een mooi assortiment aan prachtige en betrouwbare occasions voor je klaar staan. Naast nieuwe en gebruikte Kia’s verkopen we occasions van merken als Opel, Peugeot, Hyundai, Renault, Toyota, Nissan, Citroën en meer. Vind jouw ideale occasion via onze keuzehulp!

Vind jouw droomauto

Bijzondere opties

  • Airco
  • Bluetooth
  • Cruise control

Alles over de auto

Over de Kia Picanto

Rijklaarprijs:

Waarom deze Kia Picanto zo populair is? Dat is echt niet zo moeilijk. Want hij heeft heel wat fijne extra's verstopt in z'n handige formaat. En heerlijk laag in verbruik, wegenbelasting en verzekering. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Tot de voorzieningen van deze auto behoren in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en start-stopsysteem.

Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

In de Kia Picanto heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Kilometerstand 106.931 km
Bouwjaar 2018
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 07 mei 2026
Bovag garantie 12
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 67 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Topsnelheid 161 km/h
Gewicht 835 kg
Wielbasis 240 cm
Lengte 367 cm
Breedte 163 cm
Hoogte 150 cm

Opties

Interieur
Airco Cruise control Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Stuur verstelbaar Boordcomputer Achterbank in delen neerklapbaar Elektrische ramen voor Stuurbekrachtiging
Overige
Bluetooth centrale vergrendeling met afstandsbediening
Infotainment
Radio Multimedia-voorbereiding MP3-speler Stuurwiel multifunctioneel
Veiligheid
Brake Assist System Airbag(s) hoofd voor Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) hoofd achter Bandenspanningscontrolesysteem Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag passagier Airbag(s) side voor Anti Blokkeer Systeem Anti doorSlip Regeling Airbag bestuurder Hill hold functie
Exterieur
Elektronische remkrachtverdeling Dimlichten automatisch Buitenspiegels in carrosseriekleur
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelC
Verbruik (gemiddeld) 4.2 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 3.6 liter per 100km
CO2 uitstoot 97 gram per kilometer

Kia Picanto

1.0 CVVT EconomyPlusLine - Airconditioning - Cruise Control - Elektrische ramen - 12 maanden BOVAG garantie

Kenteken: SN-093-L

Totaal € 8.950 all-in prijs
Verkoopteam Groningen
staat voor u klaar!
Bekijk de brochure

Deze auto delen

Totaal € 8.950

Kia Picanto

€ 8.950

Direct contact opnemen

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Inruilvoorstel aanvragen

Persoonlijke gegevens

Gegevens van uw auto

NL

Foto's van uw auto

Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Proefrit aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je voor €15,- per dag en volle tank mee volle terug vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.