Autoschade?

Of het nu gaat om krassen, deuken, lichte of zware schade, bij Virena Autogroep ben je aan het goede adres. Bij Virena Autogroep hebben we gespecialiseerde schade herstellers. Gemiddeld krijgt een automobilist eens in de 5 a 6 jaar te maken met een autoschade.
Onze specialist is een van de modernste autoschade bedrijven in Nederland. Gekwalificeerde en gemotiveerde schadeherstellers repareren de schades met vakbekwame zorg. Ze zijn officieel gecertificeerd op basis van het Kwaliteitszorgsysteem schadeherstelbranche (KZS). Dit alles bevordert een snelle en nauwkeurige schadeafwikkeling zodat je er zeker van kan zijn dat je auto 100% hersteld wordt.

Garantie

Op alle reparaties verstrekt onze schadespecialist een BOVAG garantie van 4 jaar op de herstelde schade.
Door de regelmatige strenge controle door zowel de Verzekeringsmaatschappijen en de BOVAG, kun je er zeker van zijn op een kwalitatief zeer goed en veilig herstel van je auto.

Welke slimme oplossingen kunnen wij je bieden?

* Uitdeuken: Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek, ook wel restylen genoemd, om kleinere deuken te verwijderen zonder dat opnieuw gespoten hoeft te worden. Hierdoor worden uw reparatiekosten aanzienlijk gereduceerd. Ook grotere deuken of deuken met lakbeschadigingen kunnen in sommige gevallen wel verwijderd worden. In dit geval blijft de lakschade bestaan of wordt deze schade bijgewerkt.
* Spot Repair: Plaatselijk herstellen van de lak op krasgevoelige plekken; onder andere op hoeken van bumpers, spiegelhuizen, dorpels, voorschermen, spoilers enz.
* Kunststofreparatie: Een scheur in een bumper of een gebroken koplamp-oortje kan snel en efficiënt gelast worden. Het herstelde onderdeel is even stevig als voordien en de techniek is toepasbaar op alle kunststofonderdelen.
* Koplampreparatie: Krassen op koplampen of mat geslagen glas zijn niet alleen een esthetisch probleem; ze brengen ook de zichtbaarheid en dus uw veiligheid in het gedrang. Met Smart Repair zijn deze krassen perfect te verwijderen, zodat ze er weer uitzien als nieuw.
* Velg reparatie: We kunnen in principe alle soorten stoeprand schades herstellen aan uw velgen, de kleur is onbelangrijk aangezien we alle kleuren van velgen al eens gedaan hebben waardoor bijbestellen van kleuren bijna nooit hoeft.
Indien je velg schade heeft, meestal aan de randen (stoeprandschade) kunnen we dit snel en vakkundig herstellen, we vullen deze schade op met een speciale vulmiddel voor aluminium velgen, of lassen indien de rand schade te diep is.
Hierna wordt de velg netjes afgeschuurd zodat de schade weggewerkt is , primer erop en wordt de velg in dezelfde kleur lak bij gespoten, je zal als het goed is bijna of geen kleurverschil zien na het spuiten van de randen, wat we dan doen is de gehele velg overspuiten met blanke lak , hierdoor is de overgang van het gerepareerde gedeelte en de nog goede gedeelte weg, waardoor je velg weer als nieuw lijkt, en ook zo goed als nieuw is.
De velg(en) dienen in principe los te worden aangeleverd met of zonder band.
Afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of maak hieronder gebruik van de werkplaatsplanner. Zorg er wel even voor dat er duidelijk in het bericht komt te staan om wat voor schade het gaat.

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.