De Kia EV3

Ben je op zoek naar een duurzame, rustige en functionele auto? Dan is de Kia EV3 misschien wel iets voor jou.
Blijf op de hoogte

De Kia EV3: compacte en elektrische SUV

De Kia EV3 geeft op het eerste gezicht een sterke indruk door de vierkante wielkasten en aerodynamische daklijn. Wanneer je binnen zit, zie je al snel dat de futuristische en functionele stijl juist erg veel rust geeft. Het lichte en ruimtelijke gevoel zorgt voor een fijne rijervaring en ook het 29-inch panorama display zorgt ervoor dat je zorgeloos van A naar B gaat. Daarnaast is de Kia EV3 erg duurzaam ontworpen door materialen en kleuren te kweken. 


Wat de prijs precies gaat zijn van deze conceptauto, is nog niet bekend. Wil je hier als één van de eerste van op de hoogte zijn? Hou dan onze website in de gaten.

Robuust exterieur

De combinatie van stoere en zwevende stijlelementen geeft de EV3 een gewaagd uiterlijk en de afmetingen zijn vergelijkbaar met de populaire Kia Niro.

Focus op duurzaamheid

Kia zet zich in voor duurzaamheid in de productie en dit komt duidelijk naar voren in de EV3. Het interieur maakt gebruik van bio fabricage, waarbij materialen worden geteeld in plaats van geproduceerd. Zelfs de kleuren worden niet gemaakt, maar gekweekt uit de wortels van paddenstoelen. Door het gebruik van mycelium kan Kia natuurlijke processen nabootsen en zo hun doel van maximale duurzaamheid bereiken.

Rij in stijl

Het interieur van de EV3 trekt de aandacht vanwege zijn duurzaamheid en futuristische functionaliteit. Met een strak dashboardontwerp, ruimte voor een actieve levensstijl en ergonomisch ontworpen stoelen, biedt het een comfortabele en praktische rijervaring.

Kostenplaatje

De Kia EV3 is een conceptauto die nog volop in ontwikkeling is. De prijs hiervan is daarom nog niet bekend. Wel zal hij waarschijnlijk een stuk lager uitvallen dan zijn voorgangers, zoals de EV6 en de EV9. Naar verwachting zal de prijs tussen de €33.000,- en €47.000,- liggen. 

Optimale rijcomfort

Met de nieuwste technologieën, geoptimaliseerd interieur en ergonomisch stoelontwerp, biedt de Kia EV3 een optimale rijervaring. Het 29-inch panoramadisplay voorziet je tijdens het rijden van alle benodigde informatie, terwijl subtiele sfeerverlichting in het dashboard zorgt voor comfort en veiligheid.

Blijf op de hoogte

Een Kia EV6 kopen in Noord Nederland doe je bij Virena Autogroep

Kia EV3

Liever een tweedehands Kia?

Naast nieuwe Kia modellen ben je bij Virena Autogroep ook aan het juiste adres voor een goed onderhouden occasion. Zo vind je bij ons een ruim aanbod aan topkwaliteit Kia’s. Koop je een Kia occasion van minder dan 7 jaar oud en minder dan 150.000 km op de teller? Dan profiteer je nog van de unieke 7 jaar fabrieksgarantie. Ontdek snel ons assortiment occasions.