Kia autoverzekering

Gunstige voorwaarden, scherpe tarieven

Met de Kia autoverzekering kun je met een veilig gevoel op weg. Met onze zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze, bieden wij een goede verzekering voor jouw Kia. Voor schadereparaties kun je terecht bij de Kia-dealer of -reparateur, wat sneller en efficiënter werkt.
De Kia autoverzekering biedt verschillende soorten dekkingen. Verzeker jouw Kia zoals jij dat wenst.

Het gemak van de Kia autoverzekering

De Kia-dealer of -reparateur zorgt er bij schade voor dat jouw auto met originele onderdelen hersteld wordt en dat je weer snel op pad kunt met je eigen auto.

De voordelen op een rijtje:
Regel het snel en eenvoudig bij jouw dealer
Gratis overstap service
24-Uurs schadehulplijn
Schadeherstel door jouw eigen dealer
Voor alle leeftijden
Onbeperkte dekking audio- en navigatiesystemen

Wettelijke aansprakelijkheid
Elke automobilist is volgens de wet verplicht zich te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid (WA). De Kia autoverzekering kent een prima WA-dekking. De schade toegebracht door of met de auto is voor materiële schade verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,- per schadegebeurtenis. Voor letselschade is het maximale verzekerd bedrag maar liefst € 6.100.000,- per schadegebeurtenis. De WA-verzekering vul je aan met een beperkt casco dekking of een volledig casco dekking.

Beperkt casco
De beperkt casco dekking kan worden afgesloten als aanvulling op de WA-dekking. Met een beperkt casco dekking ben je verzekerd voor schade ontstaan als gevolg van onder andere (poging tot) diefstal, brand, storm en ruitbreuk. Heb jij een occasion gekocht? Dan kun je gebruik maken van de gunstige 3 jaar occasionregeling

Volledig casco
Wij adviseren een nieuwe Kia altijd volledig casco te verzekeren. Met een volledig casco dekking ben je namelijk optimaal verzekerd. Alle schades waarvoor je met een beperkt casco dekking bent verzekerd zijn ook verzekerd onder de volledig casco dekking. Daarnaast biedt een volledig casco verzekering ook dekking voor onder andere schade als gevolg van een aanrijding en vandalisme. Alle soorten volledig casco dekkingen kennen een zeer gunstige nieuwwaarderegeling. Dat is zekerheid. De Kia autoverzekering biedt drie verschillende soorten volledig casco dekkingen:

Economy – de voordelige keuze
Comfort – de veilige keuze
Plus – de beste keuze

Extra zekerheid? Kies voor aanvullende dekkingen:

Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI)

Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI)

Deze verzekering biedt een belangrijke uitbreiding op de dekking. Zo zijn alle spullen die door de inzittenden vervoerd worden verzekerd en biedt deze verzekering dekking voor materiële gevolgschade in geval van letsel. Daarnaast worden o.a. de kosten van geneeskundige behandeling vergoed.

Ongevallenverzekering voor Inzittenden (OVI)

Ongevallenverzekering voor Inzittenden (OVI)

Deze verzekering zorgt ervoor dat, als één van de inzittenden van jouw auto overlijdt of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval, het gekozen verzekerde bedrag of een percentage daarvan wordt uitgekeerd.

Verhaal rechtsbijstandverzekering

Verhaal rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstand verhaalt de schade aan de auto op de tegenpartij. Je krijgt met deze dekking tevens juridische bijstand wanneer je een geschil hebt over de aankoop of garantie van jouw Kia.

Brochure

Kia autoverzekering

Downloaden

Diensten BOVEMIJ

Kia autoverzekering

Downloaden

Polisvoorwaarden

Kia autoverzekering

Downloaden

Europees

Schadeformulier

Downloaden

In dit overzicht hebben wij de verschillende dekkingen voor u op een rijtje gezet:

Overzicht dekkingen autoverzekering

Verzekeringskaarten Kia Autoverzekering

Met de digitale verzekeringskaarten zie je in één oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie van een specifiek verzekeringsproduct.
Hiermee kun je nog beter inschatten welk type verzekering bij jouw behoeften en wensen past.
Bekijk de kaarten hieronder:

Meer weten?

Contact opnemen met een van onze vestigingen

6 + 4 =

Disclaimer:

Kia Autoverzekering is een handelsnaam van Kia Motors Nederland B.V. De Kia Autoverzekering is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Kia Motors Nederland B.V., Bovemij en N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. Het risico van de Kia Autoverzekering is ondergebracht bij N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij te Nijmegen. De inhoud van de hier te downloaden brochure en de website content is niet gericht op advies door Kia Motors Nederland B.V. Aan deze webpagina en de brochure kunnen geen andere rechten worden ontleend dan aan de polisvoorwaarden. Je hebt bij het afsluiten van deze verzekering een bedenktijd van 14 dagen. Neem voor actuele informatie contact op met jouw Kia-dealer. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.