Welkom op onze zakelijke pagina.

Virena Autogroep is dé Kia dealer van Groningen en Drenthe

Welkom bij Virena Autogroep: Jouw dealer voor nieuwe Kia modellen en occasions. Van nieuwe auto tot onderhoud en reparatie: wij zijn je graag van dienst! 

Vestiging van Virena Autogroep in Assen

Waarom Virena Autogroep?

Door onze passie voor auto’s samen te brengen met de vele jaren ervaring weten wij precies op de behoeftes van onze klanten in te springen. We geloven erin dat juist doordat we altijd onszelf zijn gebleven we bereikt hebben waar we nu staan. Onze klanten willen we het familiegevoel laten ervaren, in de showroom en in de werkplaats. Dit noemen we het warme bad gevoel.

Wij vinden het zeer belangrijk om te anticiperen op de behoeftes van onze klanten. Dit begint met luisteren. Alle afspraken die we samen met onze klanten maken worden nagekomen. Is de klant nog niet helemaal tevreden? Dan is het onze kracht om in oplossingen te denken. Wij vinden het uiterst belangrijk om kwaliteit uit te stralen.

Om dit te kunnen handhaven hanteren we de volgende vier kernwaarden:

  1. We luisteren: naar onze klanten en naar elkaar.
  2. We doen wat we beloven: richting onze klanten en binnen de organisatie.
  3. We leveren kwaliteit: in de werkplaats, bij de verkoop en tijdens iedere aflevering.
  4. We tonen respect: voor onze klanten, voor elkaar én voor het milieu.

 

Danny Bakker aan het woord

Welkom op onze zakelijke pagina en wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen.

Mijn naam is Danny Bakker ben 29 jaar jong en kom uit het dorp Beerta.

Als klein jongetje was ik al helemaal gek van auto’s. Voor mij was de keuze om wat met auto’s te gaan doen ook niet zo moeilijk. Persoonlijk contact hebben is het leukste wat er is, zo weet je ook met wie je zaken doet en kom je tot de beste resultaten zeg ik altijd.

Ben je op zoek naar een nieuwe zakelijke auto, maar het juiste model nog niet gevonden? Ik  help je graag  met zoeken, samen kijken we naar de wensen en eisen. Op een laagdrempelige en nuchtere manier gaan we op zoek naar een auto die het beste bij je past. Van een nette zakenauto tot een praktische gezinswagen: Ik help bij het maken van de beste keuze! Plan een afspraak en wie weet gaan we binnenkort samen op zoektocht  naar de meest geschikte auto.

 

Kia dealer Winschoten

Tim Terburg aan het woord

Welkom bij Virena Autogroep! Leuk dat je de tijd neemt om mij te leren kennen!

Ik ben Tim Terburg, 35 jaar en kom uit Assen.

Het is geweldig als je van je hobby je beroep kunt maken. Elke dag met plezier naar je werk en werken met prachtige producten, dat is iets om blij van te worden. Dit gevoel neem ik ook graag mee naar mijn klanten. Gecombineerd met meerdere jaren ervaring op binnen,- en buitendienst – zowel op leasegebied als ook in dealerbedrijven – die ik meeneem om zo mijn klanten zorgeloze mobiliteit te kunnen bieden waarbij klanttevredenheid mijn belangrijkste drijfveer is. Binnen Virena Autogroep ook wel het “warme bad” gevoel genoemd.

Geen chique verhaal maar meedenken over waar de behoefte nou echt ligt en hoe ben je als bedrijf nou klaar voor de toekomst in deze sterk veranderende mobiliteitsmarkt. We spreken de taal van onze regio en waar de lat voor ons wel hoog ligt is de drempel dat nooit.

Laten we eens kennismaken en ik neem je mee in de trends in mobiliteit, alle info over onze modellen en laat je zien waarom onze aftersales zo sterk is. Altijd een passend advies op maat om jou zorgeloze mobiliteit te laten genieten.

Een keer kennismaken met onze modellen? Ook dat kan natuurlijk! Stuur me een bericht via de site of connect met me op LinkedIn en een afspraak is snel gemaakt. 

Graag tot snel bij Virena Autogroep, dé Kia dealer van de regio!

Kia dealer Winschoten

Operational of Financial Lease?

Zakelijke leasen komt voor in verschillende vormen en maten. Ben je op zoek naar een leaseauto voor jouw onderneming als zzp’er, freelancer of mkb’er? Dan kun je kiezen voor Operational Lease of Financial Lease.

Wil je meer weten over de verschillen tussen deze leasevormen?

Plan dan een afspraak met één van onze Accountmanagers.

 

Auto van de zaak uitzoeken?

Je werkgever geeft aan dat je een auto van de zaak mag gaan rijden, meestal krijg je daarbij een indicatie budget en mag je zelf kiezen welke auto dit zal gaan worden. Met dit bedrag ga je op zoek naar een gepaste auto, een belangrijke factor in je beslissing zal zijn of je wel of niet bijtelling wilt betalen. Kia heeft in elk sigment wel de ideale zakenauto.

Wij helpen je graag om de juiste beslissing te maken.

 

Afspraak inplannen met Danny of Tim?

Neem contact op met Danny Bakker (Provincie Groningen) of Tim Terburg (Provincie Drenthe)

Accountmanager