Waarom klanten kiezen voor Virena Autogroep

Dag in dag uit staan wij klaar voor onze klanten met een lach op ons gezicht. We hebben plezier in wat we doen en stralen dat uit aan onze klanten. Maar dat is niet de enige reden dat klanten voor ons kiezen. Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat klanten altijd tevreden de deur uitgaan? Lees dan snel verder. 

 

Onze fundamentele kernwaarden

Door de jaren heen zijn wij altijd onszelf gebleven: nuchter, gezellig en vastberaden. Hierdoor ervaren onze klanten het warme familiegevoel dat wij zowel in de showroom als in de werkplaats uitstralen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit heeft bijgedragen aan onze tevreden klanten, onze groei en ons succes. Daarnaast spelen wij ook in op de behoeften van onze klanten. We doen er alles aan om kwaliteit uit te stralen en dit ook te leveren. Om er zo goed mogelijk achter te komen wat de wensen van de klanten zijn, houden we ons aan onze vier kernwaarden:

 1. We luisteren: naar onze klanten en naar elkaar;
 2. We doen wat we beloven: richting onze klanten en binnen de organisatie;
 3. We leveren kwaliteit: in de werkplaats, bij de verkoop en tijdens iedere uitlevering;
 4. We tonen respect: voor onze klanten, voor elkaar én voor het milieu.

Door te handelen naar onze kernwaarden, waarborgen we de kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat we altijd ons best doen om onze klanten tevreden te stellen.

   

  Danny Bakker aan het woord

  We zeiden dat we door de jaren heen altijd nuchter, gezellig en vastberaden zijn gebleven, maar hoe stralen onze collega’s dat uit? We hebben twee collega’s gevraagd waarom zij nog altijd met veel plezier en doorzettingsvermogen bij ons werken.

  Danny is inmiddels 29 jaar jong en was vanaf kleins af aan al gek van auto’s. Daarnaast vindt hij het hebben van persoonlijk contact ook het beste wat er is, omdat hij zo precies weet met wie hij zaken doet en welke auto bij hem past. Hij gaat daarom graag met jou op zoek naar het model dat het beste aansluit bij al jouw behoeften. Danny luistert graag naar je wensen en draagt bij aan het maken van de juiste keuze.

  ‘’Op een laagdrempelige en nuchtere manier gaan we op zoek naar een auto die het beste bij je past.’’

   

  Kia dealer Winschoten

  Tim Terburg aan het woord

  Ook Tim heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Met jarenlange ervaringen en enthousiasme voor het vak, biedt hij zijn klanten zorgeloze mobiliteit. Tim doet niet aan te veel poespas en dure verhalen. Hij luistert naar de behoefte van de klant, want alleen op die manier kan je kwaliteit garanderen. Klanttevredenheid is Tim zijn belangrijkste drijfveer.

  ‘’Elke dag met plezier naar je werk en werken met prachtige producten, dat is iets om blij van te worden.’’

  Kia dealer Winschoten

  Samen op zoek naar jouw perfecte auto

  Wil jij ook de Virena Autogroep service ervaren? Neem nu contact op en dan gaan we samen op zoek naar de auto die bij jou past. Onze gedreven en enthousiaste collega’s gaan voor jou aan de slag om advies op maat te geven en jouw rijervaring te verbeteren.

    

   Dit is waarom je voor Virena moet kiezen

   De werknemers van Virena Autogroep staan elke dag weer klaar met passie en een lach op hun gezicht om hun klanten te helpen. Met boordevol kennis van auto’s en hun klantgerichte houding, vinden ze voor iedereen de auto die het best bij ze past en is kwaliteit gegarandeerd. 

   De voordelen van Virena Autogroep

   • Gedreven en enthousiaste werknemers met een passie voor auto’s
   • Handelen naar hun kernwaarden voor de beste kwaliteit
   • Jarenlange ervaring en expertise in het vak
   • Klantgerichtheid en vertrouwen staat voorop
   • Breed assortiment aan de nieuwste modellen en occasions

     

    Afspraak inplannen met Danny of Tim?

    Neem contact op met Danny Bakker (Provincie Groningen) of Tim Terburg (Provincie Drenthe)

    Accountmanager