De Algemene periodieke keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu. Het spreekt voor zicht dat je een dergelijk belangrijke keuring niet aan de eerste en de beste overlaat. Virena Autogroep kent je auto als geen ander. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en doormiddel van cursussen en nascholing wordt hun kennis voortdurend opgefrist en aangevuld. Ook hebben ze de specifieke gereedschappen en apparatuur tot hun beschikking.

Wanneer moet mijn auto voor de APK?

Je kunt je auto tot 2 maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan met 1 of 2 jaar verlegd. Laat jij je auto meer dan twee maanden vóór de APK-verval datum keuren, dan krijgt je auto een nieuwe APK-vervaldatum.
Wil je weten wanneer jouw auto aan de algemene periodieke keuring toe is? Klik dan hier.

Wat wordt er allemaal gekeurd bij een algemene periodieke keuring?

Onze keurmeesters van Virena Autogroep letten op verkeersveiligheid, het milieu en de juiste registratie.

De volgende onderdelen worden door onze keurmeesters behandeld:

Verkeersveiligheid
– Banden
– Carrosserie
– Remmen
– Schokdempers
– Stuurinrichting
– Verlichting
– Wielophanging
Milieu
– Uitlaatgassen
Algemeen
– Het voertuigbewijs
– Het Voertuigidentificatienummer
– De gebruikte brandstof

Maak eenvoudig een afspraak.
Wil je meer informatie over de algemene periodieke keuring?
Neem contact op met één van onze vijf vestigingen.

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.