Aanbod zoeken

Ben je op zoek naar een goed onderhouden occasion? Dan ben je bij Virena Autogroep aan het juiste adres. We hebben altijd een mooi assortiment aan prachtige en betrouwbare occasions voor je klaar staan. Naast nieuwe en gebruikte Kia’s verkopen we occasions van merken als Opel, Peugeot, Hyundai, Renault, Toyota, Nissan, Citroën en meer. Vind jouw ideale occasion via onze keuzehulp!

Vind jouw droomauto

Bijzondere opties

  • Airco
  • Cruise control
  • Metaalkleur
  • Bluetooth

Alles over de auto

Over de Kia Picanto

Rijklaar!

Laat u niets wijsmaken, de reputatie van de Koreaanse automerken is boven iedere twijfel verheven. Dat geldt ook voor deze Kia Picanto uit 2021 met zijn tellerstand van 39088 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Tot de voorzieningen van deze auto behoren in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

Switchen van radiozender of het geluid dempen - het gaat gemakkelijk en veilig dankzij de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Deze auto heeft airconditioning aan boord. De uitrusting van deze auto is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

De Kia Picanto is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.

Kilometerstand 39.088 km
Bouwjaar 2021
Kleur groen
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 20 februari 2025
Bovag garantie 12
Fabrieksgarantie 20 februari 2028
Onderhoudsboekje dealer
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 67 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Topsnelheid 172 km/h
Gewicht 877 kg
Wielbasis 240 cm
Lengte 367 cm
Breedte 163 cm
Hoogte 150 cm

Opties

Interieur
Airco Cruise control Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Stuur verstelbaar Stuurbekrachtiging Achterbank in delen neerklapbaar Elektrische ramen voor
Exterieur
Metaalkleur Dimlichten automatisch
Overige
Bluetooth zwarte glans (piano)lak interieur afwerking Dab centrale vergrendeling met afstandsbediening
Veiligheid
Airbag passagier Anti doorSlip Regeling Autonomous Emergency Braking Bandenspanningscontrolesysteem Anti Blokkeer Systeem Airbag bestuurder Alarm klasse 1(startblokkering) Hill hold functie Airbag(s) side voor Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) hoofd voor Elektronisch Stabiliteits Programma
Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Radio MP3-speler
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (gemiddeld) 4.5 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 4.2 liter per 100km
CO2 uitstoot 118 gram per kilometer

Kia Picanto

1.0 DPi ComfortLine Automaat - Airco - Cruise Control - Bluetooth telefonie - Fabrieksgarantie tot 02-2028

Kenteken: K-206-RV

Totaal € 14.950 all-in prijs
Verkoopteam Assen
staat voor u klaar!
Bekijk de brochure

Deze auto delen

Totaal € 14.950

Kia Picanto

€ 14.950

Direct contact opnemen

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Inruilvoorstel aanvragen

Persoonlijke gegevens

Gegevens van uw auto

NL

Foto's van uw auto

Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Proefrit aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je voor €15,- per dag en volle tank mee volle terug vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.