Aanbod zoeken

Ben je op zoek naar een goed onderhouden occasion? Dan ben je bij Virena Autogroep aan het juiste adres. We hebben altijd een mooi assortiment aan prachtige en betrouwbare occasions voor je klaar staan. Naast nieuwe en gebruikte Kia’s verkopen we occasions van merken als Opel, Peugeot, Hyundai, Renault, Toyota, Nissan, Citroën en meer. Vind jouw ideale occasion via onze keuzehulp!

Vind jouw droomauto

Bijzondere opties

  • Stuurwiel multifunctioneel
  • Lendesteunen (verstelbaar)
  • Cruise control
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate control
  • Lichtmetalen velgen 16"

Alles over de auto

Over de Opel Astra

Rijklaarprijs:

De toekomst is voor iedereen, zeggen ze bij Opel. Dat mag u serieus nemen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met de comfortstoelen heeft u de zekerheid: elke rit fit door de juiste zit. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

Het bedienen van het audio-installatiesysteem vanaf het stuurwiel helpt u om gefocust te blijven op de weg. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Deze Opel is voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In deze Opel vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Neem contact op en we regelen een afspraak!

Kilometerstand 105.708 km
Bouwjaar 2020
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Stationwagon
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 24 maart 2026
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 111 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 1199cc
Topsnelheid 200 km/h
Gewicht 1.255 kg
Trekgewicht 1.100 kg
Wielbasis 266 cm
Lengte 470 cm
Breedte 181 cm
Hoogte 151 cm

Opties

Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Audio installatie Multimedia-voorbereiding Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Interieur
Lendesteunen (verstelbaar) Cruise control Comfortstoel(en) Lederen stuurwiel Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Boordcomputer Airco Elektrische ramen achter Armsteun voor Elektrische ramen voor Stuur verstelbaar Regensensor Binnenspiegel automatisch dimmend Achterbank in delen neerklapbaar
Overige
Apple Carplay/Android Auto electronic climate control Edition+ pakket centrale vergrendeling met afstandsbediening
Exterieur
Lichtmetalen velgen 16" Parkeersensor achter Buitenspiegels verwarmbaar Parkeersensor voor Warmtewerend glas Chroom delen exterieur Buitenspiegels elektrisch verstelbaar LED dagrijverlichting Dimlichten automatisch
Milieu
Start/stop systeem
Veiligheid
Airbag(s) side voor Airbag(s) hoofd voor Airbag passagier Anti Blokkeer Systeem Airbag bestuurder Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) hoofd achter Bandenspanningscontrolesysteem Alarm klasse 1(startblokkering) Hill hold functie

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (gemiddeld) 4.5 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 3.9 liter per 100km
CO2 uitstoot 124 gram per kilometer

Afleverpakketten

BOVAG Garantie 12 maanden

https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt. Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten: • Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij • Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel) • Minimaal 6 maanden apk • Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf

Opel Astra

Sports Tourer 1.2 Edition - Climate Control - Cruise Control - Apple Carplay-/Android Auto - PDC Voor & Achter - 12 maanden Bovag garantie

Kenteken: H-509-NP

Totaal € 12.950 all-in prijs
Verkoopteam Emmen
staat voor u klaar!
Bekijk de brochure

Deze auto delen

Totaal € 12.950

Opel Astra

€ 12.950

Direct contact opnemen

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Inruilvoorstel aanvragen

Persoonlijke gegevens

Gegevens van uw auto

NL

Foto's van uw auto

Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Proefrit aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je voor €15,- per dag en volle tank mee volle terug vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.