Kia Nederland en Virena Autogroep officieel leverancier Davis Cup wedstrijd Nederland – Slowakije in Martiniplaza.

 Op 4 en 5 februari speelt het Nederlands Davis Cup team een wedstrijd tegen Slowakije in Martiniplaza Groningen. Virena Autogroep levert in samenwerking met Kia Nederland diverse Kia’s voor het vervoer van alle betrokkene bij dit geweldige evenement.

Voor het eerst in 10 jaar tijd speelt het Nederlands Davis Cup team weer een wedstrijd in Groningen. Kia Nederland laat zich als officieel leverancier van de Davis Cup natuurlijk goed zien. In samenwerking met Virena Autogroep wordt er een groot aantal modellen beschikbaar gesteld om het vervoer van alle betrokkene in goede banen te kunnen leiden.

Zo zijn speciaal bestickerde modellen als de Sportage, Ceed SW en Niro veelvuldig te zien in en om Martiniplaza. Als nr.1 merk van Nederland is Kia al jaren betrokken bij het internationale tenniscircuit en nu, in samenwerking met Virena Autogroep, is TeamNL wel heel dichtbij huis te bewonderen.

 Complete Nederlandse top aanwezig

Coach Paul Haarhuis neemt zijn sterkste vijftal mee naar Groningen voor de wedstrijd tegen Slowakije. Botic van de Zandschulp (ATP-35), Tallon Griekspoor (ATP-59), Tim van Rijthoven (ATP-107), Wesley Koolhof (ATP Doubles-1) en Matwé Middelkoop (ATP Doubles-19) zijn de spelers die het tegen de Slowaken zullen gaan opnemen.

 Jij kan er bij zijn

Kaarten winnen doe je natuurlijk bij Virena Autogroep! Check onze LinkedIn – of Facebookpagina en je maakt kans op 2x 5 kaarten voor de zaterdag. Laat weten met wie je heen wilt en tag deze persoon onder de berichten en vergeet natuurlijk niet om onze pagina te volgen en wie weet zitten jullie zaterdag 4 februari wel te genieten van top tennis in Groningen!

 Altijd een warm bad in de buurt

Virena Autogroep is dé Kia dealer van de regio. Met vestigingen in Assen, Ten Boer, Emmen, Stadskanaal en Winschoten hebben wij meerdere locaties waar u met uw Kia terecht kunt voor onderhoud, APK of garantie werkzaamheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze nieuwe Kia modellen te komen bekijken, proef te rijden en natuurlijk kijken onze mensen graag naar een passend inruilvoorstel. Vanaf juli 2023 zullen we nog makkelijker vindbaar worden als wij een vestiging in Groningen (stad) zullen openen. Onze mensen staan klaar om uw het warme bad gevoel te bezorgen. Maak kennis met het nr.1 merk van Nederland!

 

Blog: Kia leverancier Davis Cup Nederland – Slowakije