De laatste weken van 2022 zijn weer aangebroken. Dat betekent dat wij een knallende eindejaarsshow hebben op al onze vestigingen. Natuurlijk hebben we mooie acties in de periode van 19 t/m 30 december.

 

Tankpas ter waarde van €250,-

Bij Virena Autogroep komt u altijd in een warm bad terecht. Zo krijgt u in de actieperiode een heerlijke warme muts als u een offerte laat maken. Koopt u een occasion dan ontvangt u een tankpas ter waarde van 250 euro!*

 

Om de decembermaand nog mooier te maken hebben we deze laatste weken nog een mooie actie voor onze Kia klanten. We geven namelijk 15% korting op originele Kia bescherming accessoires voor uw auto.  Denk hierbij aan rubberen matten, anti slip-matten, spatlappen, berschermfolies, anti-slipbakken en stootlijsten. Op deze manier doorstaat uw Kia de winterse dagen als geen ander.

 

Met 250 occasions op voorraad hebben we altijd een geschikte kandidaat in elk segment. 

 

Altijd een warm bad in de buurt

Virena Autogroep is dé Kia dealer van de regio. Met vestigingen in Assen, Ten Boer, Emmen, Stadskanaal en Winschoten hebben wij meerdere locaties waar u met uw Kia terecht kunt voor onderhoud, APK of garantie werkzaamheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze nieuwe Kia modellen te komen bekijken, proef te rijden en natuurlijk kijken onze mensen graag naar een passend inruilvoorstel. Vanaf medio 2023 zullen we nog makkelijker vindbaar worden als wij een vestiging in Groningen (stad) zullen openen.  Onze mensen staan klaar om uw het warme bad gevoel te bezorgen.

 

Namens de mensen van Virena Autogroep wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

 

*Alleen geldig in de periode van 19 tot 30 december.