Kia EV6 valt opnieuw in de prijzen tijdens ‘EV van het Jaar’ verkiezing. 

Door het platform Vereniging Zakelijke Rijders is de Kia EV6 wederom uitgeroepen tot beste EV in het hoge segment. Een unieke prestatie aangezien de titel voor het 2de jaar oprij naar de EV6 gaat. De jury prijst met name de laadsnelheid, rijeigenschappen en het gebruikersgemak van de baanbrekende elektrische auto.

Uitgebreid deelnemersveld

Dit jaar werden maar liefst 40 verschillende elektrische voertuigen aan de tand gevoeld door de vakjury, bestaande uit Martin Huisman (VZR), Damiaan Hage (AutoWeek), Bart Fick (Eneco eMobility), Maartje van Tongeren (LeasePlan) en Niek Schenk (AD). De uitslag komt tot stand aan de hand van acht objectieve criteria waarbij je kunt denken aan leaseprijs, verkoopaantallen, gebruikersgemak en laadsnelheid. Juist de punten waar een zakelijke rijder naar kijkt in de keuze voor een nieuwe auto. De EV6 liet in de top drie de Tesla Model Y en de Volvo XC 40 ruim achter zich.

VZR behartigd de belangen voor berijders van zakelijke berijders met een auto van de zaak. Zij zet zich in voor ruim 1,3 miljoen Nederlanders die over een leaseauto of andere auto van de zaak beschikken en voor mensen die zakelijke kilometers rijden in hun privéauto.

Kom hem ervaren

Binnen Virena Autogroep vinden wij het belangrijk dat mensen kennis kunnen maken met onze producten. Maak daarom eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit via onze website. Tevens hebben we enkele jong gebruikte EV6’en speciaal voor u ingekocht die direct leverbaar zijn.Vraag onze mensen naar de mogelijkheden met deze auto’s. Liever contact met één van onze accountmanagers voor de zakelijke markt? Maak dan je afspraak hier https://virena-autogroep.nl/zakelijke-lease/

Altijd een warm bad in de buurt

Virena Autogroep is dé Kia dealer van de regio. Met vestigingen in Assen, Ten Boer, Emmen, Stadskanaal en Winschoten hebben wij meerdere locaties waar u met uw Kia terecht kunt voor onderhoud, APK of garantie werkzaamheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze nieuwe Kia modellen te komen bekijken, proef te rijden en natuurlijk kijken onze mensen graag naar een passend inruilvoorstel. Vanaf juli 2023 zullen we nog makkelijker vindbaar worden als wij een vestiging in Groningen (stad) zullen openen. Onze mensen staan klaar om uw het warme bad gevoel te bezorgen. Maak kennis met het nr.1 merk van Nederland!