Financiering

Met aantrekkelijke voorwaarden

Een nieuwe auto?

Wij maken het mogelijk

Wij helpen u graag bij het zoeken naar en vinden van de juiste en meest voordelige financieringsmogelijkheid voor uw nieuwe of gebruikte auto. De mogelijkheden zijn vrijwel ongekend en stemmen wij bovendien af op uw persoonlijke situatie. Wij verzorgen een autolening op maat, afgestemd op uw wensen en persoonlijke situatie. Snel geregeld en discreet behandeld. Met grote regelmaat zijn er aantrekkelijke financieringsacties die wij voor u desgewenst onderbrengen bij Kia Finance.

Kom langs voor een gesprek

Een financiering vinden is maatwerk, en wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij kunnen u het beste van dienst zijn als we in een gesprek uw wensen en situatie leren kennen.

Neem contact op met één van onze vestigingen

6 + 8 =

U kunt een gewenste datum kiezen voor uw afspraak. Wij nemen contact met u op over de exacte tijd.

Zorgeloos dankzij garantie

Kia Motors levert elke nieuwe Kia met een garantietermijn van 7 jaar. Uniek in Europa. Met deze uitgebreide Kia garantie komt de slogan ‘The Power to Surprise’ volledig tot zijn recht. Profiteer dus niet alleen van onze scherpe prijzen met rijke standaarduitrusting, maar kies ook voor zekerheid en vertrouwen. Op deze pagina leest u alle voordelen van 7 jaar Kia garantie.

Zorgeloos dankzij garantie - KIA