Kennisevent: De toekomst van elektrisch rijden

Ontdek de toekomst van elektrisch rijden bij ons kennisevent. Virena Autogroep nodigt je uit voor een exclusief Kia Charge Kennisevent, waar de nieuwste innovaties en mogelijkheden van elektrisch rijden centraal staan.
Meld je direct aan!Lees meer over het event

Ontdek de toekomst van elektrisch rijden!

Ontdek de toekomst van elektrisch rijden bij ons kennisevent. Ben je klaar om alles te ontdekken over de dynamische wereld van elektrische voertuigen (EV’s)? Virena Autogroep nodigt je uit voor een exclusief Kia Charge Kennisevent, waar de nieuwste innovaties en mogelijkheden van elektrisch rijden centraal staan. Of je nu een huidige EV-eigenaar bent of overweegt om elektrisch te gaan rijden, dit evenement biedt voor ieder wat wils.

Bidirectioneel laden: De toekomst van energie
Leer alles over bidirectioneel laden, een revolutionaire techniek waarbij jouw EV niet alleen energie kan opnemen, maar ook kan terugleveren aan het net. Ontdek hoe deze technologie werkt, de voordelen ervan, en hoe het kan bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Kia laadpalen: Overal en altijd laden
Verken de wereld van Kia laadoplossingen. We demonstreren de nieuwste laadpalen en delen praktische tips voor het optimaal laden van je EV, zowel thuis als onderweg.

Zelf een proefrit maken
Maak zelf een proefrit! Stap in en ervaar zelf de soepele en krachtige rijervaring van een Kia EV tijdens een proefrit. Voel de directe acceleratie en ervaar de stilte en comfort van elektrisch rijden.

Technische diepgang: Hoe werkt een EV?
Krijg een unieke kijk onder de motorkap. We tonen je de binnenkant van een elektrische auto, inclusief de opbouw en werking van de batterij. Ontdek hoe deze technologieën samenwerken om je een efficiënte en plezierige rijervaring te bieden.

Vakantie met een EV: Grenzeloos reizen
Kun je met een EV op vakantie? Absoluut! We geven je alle informatie over reizen met een elektrisch voertuig, inclusief tips over laadtijden, actieradius, en hoe verschillende weersomstandigheden de prestaties van je EV kunnen beïnvloeden.

Maak kennis met Virena Autogroep
Ontmoet ons team en leer meer over onze passie voor elektrische mobiliteit en hoe wij je kunnen ondersteunen bij elke stap van je elektrische rijavontuur.

Dit kennisevent is de perfecte gelegenheid om diepgaande kennis op te doen, vragen te stellen en direct van experts te leren. Sluit je bij ons aan voor een dag vol informatie, innovatie en inspiratie. Schrijf je vandaag nog in en zet een stap naar een duurzamere toekomst met Kia en Virena Autogroep!

Aanmelden kennisevent

Een Kia EV6 kopen in Noord Nederland doe je bij Virena Autogroep

Ontdek de toekomst van elektrisch rijden!