Virena Autogroep heeft opnieuw een potentiële Auto van het Jaar in zijn productlijn. De Kia Niro is namelijk 1 van de 7 finalisten om Auto van het Jaar 2023 te worden. Het is voor de vijfde keer dat er een Kia doordringt tot de Car of the Year-Shortlist. Hierdoor kan de Kia Niro de opvolger worden van zijn grotere broer de Kia EV6 die de houder is van deze titel in 2022. Op vrijdag 13 januari 2023 zal op de Autosalon van Brussel de prijsuitreiking plaatsvinden.

Dit jaar is de compleet nieuwe Niro familie bij ons in de showroom gekomen. Een unieke cross-over met hybride-, plug-in hybride- of volledig elektrische aandrijving. Hierdoor is een Niro altijd uitgevoerd met een automaat voor een comfortabele en zuinige rit van A naar B. Zo treed de Nieuw Niro in de voetsporen van de zeer succesvolle eerste-generatie van de Niro, die in 2022 aan de haal ging met de titel Zakenauto van het Jaar.

Altijd geëlektrificeerd

De nieuwe Niro heeft altijd een uitvoering die voldoet aan de wensen van een milieubewuste koper. De geheel elektrische Niro EV heeft bijvoorbeeld een bereik van 460 kilometer (WLTP) wat zorgt in bijna alle omstandigheden voor een bereik van ongeveer 400 kilometer. De plug-in hybride versie (PHEV) heeft een elektrisch bereik van 65 kilometer, meer dan voldoende voor het meeste dagelijkse woon-werkverkeer.

Een eer

In al onze vestigingen staat de Niro familie, die recentelijk nog in Duitsland de Gouden Stuurwiel-Award won, klaar om u te overtuigen. Een auto die klaar is voor de toekomst in het concurrerende C-CUV segment. Wij vinden het al een eer om met een product te mogen werken als de Kia Niro en die eer zal alleen maar groter worden als hij zijn grote broer weet op te volgen als Car of the Year 2023.

Altijd een warm bad in de buurt

Virena Autogroep is dé Kia dealer van de regio. Met vestigingen in Assen, Ten Boer, Emmen, Stadskanaal en Winschoten hebben wij meerdere locaties waar u met uw Kia terecht kunt voor onderhoud, APK of garantie werkzaamheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze nieuwe Kia modellen te komen bekijken, proef te rijden en natuurlijk kijken onze mensen graag naar een passend inruilvoorstel. Vanaf medio 2023 zullen we nog makkelijker vindbaar worden als wij een vestiging in Groningen (stad) zullen openen.  Onze mensen staan klaar om uw het warme bad gevoel te bezorgen.

Blog: Finalisten Car of the year zijn bekend; Kia Niro één van de kanshebbers