Occasionshow bij Virena Emmen!

 

Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart organiseert Virena Autogroep in Emmen een traditionele occasionshow. Aan de Jules Verneweg 31 in Emmen vindt je deze dagen een uitgebreid aanbod aan gebruikte voertuigen en natuurlijk zorgen wij voor een hapje en drankje. Gedurende deze dagen zal er bij aankoop van een occasion ook een leuke attentie meegeleverd worden, hou daarvoor onze website en sociale media kanalen goed in de gaten!

 

Veel keuze

Binnen Virena Autogroep hebben we een ruim aanbod van Kia Certified Used Cars met in veel gevallen nog meerdere jaren fabrieksgarantie. Daarnaast bieden we ook een gevarieerd aanbod aan “vreemde” merken. Uiteraard bieden wij al onze gebruikte auto’s aan met minimaal 12 maanden BOVAG garantie en rijklare prijzen. Heeft u een inruilauto? Geen probleem, we doen u graag een bod.

 

Kia modellen

Naast gebruikte auto’s kun je natuurlijk ook kennismaken met de nieuwe modellen van Kia. Van elektrische modellen als de EV6 en Niro EV tot compacte Picanto en SUV’s Sorento en Sportage. Tevens zijn de geheel vernieuwde cross-overs Stonic en X-Ceed te bewonderen in onze showroom.

 

Altijd een warm bad in de buurt

Virena Autogroep is dé Kia dealer van de regio. Met vestigingen in Assen, Ten Boer, Emmen, Stadskanaal en Winschoten hebben wij meerdere locaties waar u met uw Kia terecht kunt voor onderhoud, APK of garantie werkzaamheden. Ook voor universeel onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres en kunt u bij elke vestiging terecht, wij voeren speciaal hiervoor de Vakgarage formule. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze nieuwe Kia modellen te komen bekijken, proef te rijden en natuurlijk kijken onze mensen graag naar een passend inruilvoorstel. Vanaf medio 2023 zullen we nog makkelijker vindbaar worden als wij een vestiging in Groningen (stad) zullen openen. Onze mensen staan klaar om uw het warme bad gevoel te bezorgen en zo kun ja kennis maken met het nr.1 merk van Nederland!

 

Graag tot ziens in Emmen!

 

Blog: Occasionshow bij Virena Emmen!