Woensdagavond vond bij gastheer Virena Assen de eerste activiteit van Businessclub de Zwaluw plaats. De traditionele spelerspresentatie van ACV 1 was het hoofdonderdeel van een geslaagde avond.

Vele sponsoren waren aanwezig in de fraaie showroom van Virena Assen toen Leon den Hertog (voorzitter Businessclub de Zwaluw) gastheer Tim Terburg iedereen welkom heette. Daarna volgde de ondertekening van de maatschappelijk sponsorovereenkomst tussen Univé Noord-Nederland en ACV. Meer hierover elders op onze website.

Daarna was het tijd voor de officiële presentatie van de spelers en technische staf. Alle spelers werden per linie individueel aangekondigd door Jan Mike Wester. RTV Drenthe presentator Niels Dijkhuizen interviewde enkele spelers en vroeg hun naar de verwachtingen voor het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie. Daarna was het de beurt aan de technische staf en werd hoofdtrainer Ruud Jalving bevraagd.

Na de presentatie van ACV 1 werd het eerste exemplaar van de presentatiegids 2023/2024 uitgereikt. Iedereen was zeer nieuwsgierig wie er dit jaar op de cover zou staan. Het bleek Tapmahoe Sopacua te zijn die onder luid applaus de eerste seizoengids in ontvangst mocht nemen. Ook dit jaar is de gids weer in goede samenwerking met Hattrick Media samengesteld.

Na de afsluiting van Leon den Hertog waarbij de gastheren bedankt werden voor de hartelijke ontvangst konden een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Het bleef nog lang gezellig!

 Altijd een warm bad in de buurt

Virena Autogroep is dé Kia dealer van de regio. Met vestigingen in Assen, Ten Boer, Emmen, Stadskanaal en Winschoten hebben wij meerdere locaties waar u met uw Kia terecht kunt voor onderhoud, APK of garantie werkzaamheden. Ook voor universeel onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres en kunt u bij elke vestiging terecht, wij voeren speciaal hiervoor de Vakgarage formule.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze nieuwe Kia modellen te komen bekijken, proef te rijden en natuurlijk kijken onze mensen graag naar een passend inruilvoorstel. Vanaf december 2023 zullen we nog makkelijker vindbaar worden als wij een vestiging in Groningen (stad) aan de Rostockweg 2 zullen openen. Onze mensen staan klaar om uw het warme bad gevoel te bezorgen en zo kennis te kunnen maken met het nr.1 merk van Nederland!

 

*Bronvermelding: https://www.acvassen.nl/1/3261/geslaagde-spelerspresentatie-acv-1/