Een APK keuring bij Virena Emmen

Is het weer tijd voor de algemene periodieke keuring van jouw auto? Dan zit je bij Virena Autogroep Emmen goed! De APK is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s. Bij deze keuring worden auto’s nagelopen op verkeersveiligheid en milieu. 

Plan jouw werkplaatsafspraak

Wanneer naar Virena Emmen voor een APK keuring?

Bij een APK keuring kun je jouw auto tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK laten keuren. Op deze manier wordt de oude vervaldatum met 1 of 2 jaar verlengd. Wordt jouw auto meer dan twee maanden voor de vervaldatum gekeurd? Dan krijgt de auto een nieuwe APK-vervaldatum. Ben je benieuwd wanneer jouw auto weer aan de beurt is voor een APK? Je bekijkt het hier met de RDW kentekencheck.

Doe de RDW kentekencheck

Vakbekwame monteurs voor de beste APK

Het is van groot belang dat je een APK laat uitvoeren door vakkundige monteurs. Wij kennen jouw auto als geen ander. Bij Virena Emmen staan onze professionele en gecertificeerde monteurs voor je klaar. Door middel van cursussen en nascholing blijf hun kennis up-to-date. Daarnaast beschikt onze garage over de juiste specifieke gereedschappen en hebben de monteurs de correcte apparatuur tot hun beschikking om de APK volgens de richtlijnen uit te voeren.

APK keuring voor ieder merk auto

Of je nu in de nieuwe Kia EV6 rijdt, in een van onze occasions of een auto van een ander merk: bij Virena Autogroep Emmen kun je terecht voor je APK. Ligt Emmen niet helemaal op de route? Bekijk dan onze vestigingen bij jou in de buurt!

Jouw APK specialist in de regio Emmen

Bij Virena Autogroep Emmen controleren onze vakbekwame keurmeesters jouw auto op basis van verkeersveiligheid, milieu en de juiste registratie. Jouw auto wordt gecheckt op onder andere de volgende punten:

Banden

Carrosserie

Remmen

Stuurinrichting

Verlichting

Wielophanging

Uitlaatgassen

Voertuigbewijs

Voertuig identificatienummer

Heb je specifieke vragen over een APK voor jouw auto? Neem contact op met onze vestiging in Emmen. 

Kia onderhoud en reparaties in Emmen

In jouw Kia toe aan reparatie of onderhoud? Dan zit je goed bij de werkplaats van Virena Emmen. Onze vestigingen in Emmen en Stadskanaal zijn onderdeel van Vakgarage. Zo ben je verzekerd van de beste monteurs. Onze monteurs staan voor je klaar om je te helpen met onderhoud en reparatie aan jouw Kia! Wil je meer weten of een afspraak inplannen? Neem contact op

Maak een afspraak bij Virena Emmen

Op zoek naar een APK voor jouw auto? Regel gemakkelijk een afspraak bij Virena Autogroep. Reserveer online een datum of neem contact op met onze werkplaats in Emmen. Plan jouw werkplaatsafspraak

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.

Plan hier je afspraak voor de werkplaats

DD slash MM slash JJJJ
Beste klant graag je afspraak minimaal 14 dagen vooruit plannen.