Reparatie aan jouw auto bij Virena Emmen

Mankeert er iets aan jouw auto? Rammelt er iets tijdens het rijden maar weet je niet precies wat er mis is? Dan ben je bij de werkplaats van Virena Autogroep Emmen aan het juiste adres! Onze garage beschikt over vakbekwame monteurs en de juiste tools om jouw auto te repareren indien dat nodig is!

 

Kia onderhoud en reparaties in Emmen

In jouw Kia toe aan reparatie of onderhoud? Dan zit je goed bij de werkplaats van Virena Emmen. Onze vestigingen in Emmen en Stadskanaal zijn onderdeel van Vakgarage. Zo ben je verzekerd van de beste monteurs. Onze monteurs staan voor je klaar om je te helpen met onderhoud en reparatie aan jouw Kia. Wil je meer weten of een afspraak inplannen?

Neem contact op

Reparatie aan auto’s van diverse merken in onze werkplaats in Emmen

Niet alleen voor een reparatie aan jouw Kia kun je bij ons terecht. Ongeacht het merk van jouw auto, staan onze monteurs voor je klaar in onze werkplaats in Emmen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto weer helemaal in orde wordt gemaakt. Of je nu rijdt in de nieuwste Kia, een leuke occasion hebt of een auto van een ander merk: wij staan voor je klaar! 

De meest volledige werkplaats in de regio Emmen

Voor onderhoud en reparaties aan jouw Kia of auto van ander merk kun je terecht bij onze werkplaats in Emmen. Wij zijn je graag van dienst met reparaties aan onder andere: 

 • Airconditioning;
 • Remmen;
 • Versnelling van de auto;
 • Afstemming van automotoren;
 • Auto-accu vervangen;
 • Autoglas vervangen;
 • Banden vervangen;
 • Reparaties aan het auto-uitlaatsysteem;
 • Voertuiginspectie;
 • APK;
 • En nog veel méér!

Heb je specifieke vragen over onderhoud of reparaties voor jouw Kia? Neem contact op met onze vestiging in Emmen. 

Kies je voor Kia Private Lease? Dan is reparatie inbegrepen

Als je kiest voor Kia Private Lease dan rijd je altijd in een nieuwe Kia en profiteer je van heel veel voordelen. Zo betaal je altijd een laag, vast bedrag per maand voor het gebruik van jouw nieuwe Kia. Dit is inclusief reparatie en onderhoud indien dat nodig is. 

Ben je benieuwd naar welke Kia het beste bij jou past? Bij Virena Autogroep Emmen staan we voor je klaar! Kies voor een van onze compacte modellen zoals de Picanto of de Rio. Liever een elektrische bolide? Ontdek dan de nieuwe EV6 of een van onze hybride modellen. 

Maak een afspraak bij Virena Emmen

Snel en gemakkelijk een afspraak maken bij onze werkplaats in Emmen? Onze monteurs staan voor je klaar! Vul het onderstaande formulier in voor een werkplaatsafspraak óf neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.

Plan hier je afspraak voor de werkplaats

DD slash MM slash JJJJ
Beste klant graag je afspraak minimaal 14 dagen vooruit plannen.