Topkwaliteit Kia occasions bij Virena in Emmen

Ben je op zoek naar een andere auto? Dan zit je goed bij Virena Autogroep in Emmen: wij beschikken over een prachtig aanbod aan occasions van onder andere Kia en andere topmerken! Regelmatig ruilen we tweedehands Kia’s en andere auto’s in, die we vervolgens uitgebreid checken en aan ons aanbod toevoegen. 

Virena Autogroep in Emmen is officieel Kia-dealer. Dit houdt in dat we altijd over de nieuwste modellen beschikken en dat ons team je graag helpt met het samenstellen van de auto die bij jou past. In onze werkplaats beschikken over alle kennis en apparatuur om je te helpen wanneer er problemen ontstaan, en ook voor het private leasen van een Kia ben je bij Virena in Emmen op het juiste adres. 

Bekijk onze occasions of neem contact met ons op voor meer informatie over ons.

Neem contact op

 

Een nieuwe Kia of een occasion kopen?

Twijfel je tussen het aanschaffen van een nieuwe Kia of een tweedehands exemplaar? Bij Virena Autogroep in Emmen adviseren we je graag over de mogelijkheden. De voordelen van het kiezen van een nieuwe auto is dat je hem kunt uitrusten met de opties die bij je passen én dat je een splinternieuwe auto rijdt! 

Kia’s zijn kwalitatief zeer hoogstaande auto’s, dus ook wanneer je voor een occasion van Kia gaat weet je zeker dat je een auto van topkwaliteit gaat rijden. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan, dan staan onze professionele monteurs in onze werkplaats voor je klaar om ze voor je te verhelpen. .

Bekijk onze Kia occasions in Emmen

7 jaar garantie bij Kia: overdraagbaar op occasions!

Bij Kia staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Ieder nieuw model wordt zeer uitgebreid aan de meest extreme tests onderworpen, zodat je zeker weet dat jouw Kia van topkwaliteit is. Omdat Kia je graag vertrouwen geeft, krijg je maar liefst 7 jaar fabrieksgarantie op iedere nieuwe Kia. 

Wat deze garantieperiode helemaal uniek maakt, is dat de garantie ook nog eens volledig overdraagbaar is. Is de auto minder dan 7 jaar oud en heeft hij minder dan 150.000 kilometer gereden? Dan loopt de garantie gewoon door en profiteer je er dus van wanneer je voor een occasion van Kia gaat. 

Occasions, de nieuwste modellen van Kia, onderhoud: je vindt het bij Virena in Emmen

Virena Autogroep is dé Kia-dealer van Noord-Nederland. We beschikken over verschillende vestigingen: je vindt ons in Emmen, Assen, Stadskanaal, Ten Boer en Winschoten. Naast het verkopen van nieuwe Kia´s en ons aanbod aan mooie occasions helpen we je graag met het samenstellen van jouw Kia voor private lease. Heeft je auto een kleine of een grote beurt nodig of is het tijd voor winterbanden? De professionele monteurs in onze werkplaats beschikken over specifieke apparatuur van Kia om jouw auto in topconditie te houden.

Wil je meer weten over Virena in Emmen of onze occasions? Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor je klaar.

Neem contact op

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.

Plan hier je afspraak voor de werkplaats

DD slash MM slash JJJJ
Beste klant graag je afspraak minimaal 14 dagen vooruit plannen.