Onderhoud van jouw Kia bij Virena in Emmen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare garage in Emmen die jouw Kia van onderhoud voorziet? Dan ben je bij Virena Autogroep aan het juiste adres! Wij zijn officieel Kia-dealer en de monteurs in onze eigen werkplaats beschikken over de modernste tools en de juiste kennis om jouw Kia te voorzien van een onderhoudsbeurt. Hierbij werken we met originele Kia-onderdelen, waar je 2 jaar garantie op krijgt. Heb je vervangend vervoer nodig? Geen probleem, dat regelen we. 

We helpen je graag met onder andere:

  • APK-keuringen
  • Kleine en grote beurten
  • Ruitreparatie
  • Schadeherstel
  • Verwisselen van je (winter)banden


Wil je een afspraak inplannen voor onderhoud aan jouw Kia? 

Neem contact op

Het onderhoud van je Kia goed geregeld bij een Vakgarage in Emmen

Vakgarage is dé onafhankelijke garageformule van Nederland. Alle aangesloten garages leveren kwaliteit en de specialisten die er werken zijn gepassioneerd, enthousiast en deskundig. Wanneer je jouw Kia of auto van een ander merk naar een Vakgarage brengt voor onderhoud, een beurt of een reparatie, dan weet je zeker dat het goed geregeld wordt. 

Onze vestigingen in Emmen en in Stadskanaal zijn verbonden aan Vakgarage. Hier staan onze monteurs voor je klaar om je te helpen met het onderhoud aan jouw auto, onafhankelijk van het merk. Wil je meer weten of een afspraak inplannen? Neem contact op.

Een Kia private leasen? Dan is onderhoud in Emmen inbegrepen

Met Kia Private Lease rijd je onbezorgd altijd in de nieuwste Kia’s. Het principe is heel eenvoudig én comfortabel: jij kiest de Kia uit die bij je past en voor een vast, laag bedrag per maand nemen wij alle zaken zoals onderhoud, verzekeringen en reparaties op ons. 

Bij Virena Autogroep in Emmen helpen we je graag met het samenstellen van jóuw Kia. Wil je graag een handige auto voor in de stad? Dan is de Kia Picanto of de Kia Rio helemaal jouw ding. Zoek je een fijne, ruime auto om veel kilometers in te maken? Kies dan voor een Ceed of een ProCeed. En wil je avontuur? Dan is een Crossover of een SUV, zoals de Niro, de Sportage of de Sorento jouw Kia!

 

Onderhoud voor jouw Kia, de nieuwste modellen en topkwaliteit occasions: het team van Virena in Emmen staat voor je klaar

Het enthousiaste team van Virena Autogroep in Emmen staat voor je klaar om je te helpen met het kiezen van de perfecte Kia, de occasion die bij je past of onderhoud aan je auto. Naast onze vestiging in Emmen kun je bij Virena terecht in Assen, Stadskanaal, Ten Boer en Winschoten

Naast de nieuwste modellen van Kia vind je bij Virena in Emmen een mooi aanbod aan occasions. We ruilen regelmatig betrouwbare Kia’s en auto’s van andere kwaliteitsmerken in. 

Wil je een afspraak voor onderhoud aan jouw Kia inplannen, ben je nieuwsgierig naar de nieuwe Kia EV6 of een van de andere splinternieuwe modellen of wil je een kijkje nemen tussen de occasions? Neem contact met ons op of kom langs bij onze showroom aan de Jules Verneweg 31 in Emmen, de koffie staat klaar!

Neem contact op

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.

Plan hier je afspraak voor de werkplaats

DD slash MM slash JJJJ
Beste klant graag je afspraak minimaal 14 dagen vooruit plannen.