De beste occasions bij Virena Emmen

Ben jij op zoek naar een occasion in Emmen? Virena Autogroep is dé plek voor tweedehands auto’s in Emmen en omgeving: bij ons vind je een groot aanbod aan occasions van Kia en verschillende andere kwaliteitsmerken.

Virena Autogroep beschikt over meerdere vestigingen in Noord-Nederland. In onze vestiging in Emmen vind je altijd verschillende mooie tweedehands auto’s en ook bij onze vestigingen in Assen, Stadskanaal, Ten Boer en Winschoten hebben we een groot aanbod occasions. Wil je een proefrit komen maken in een van onze tweedehands auto’s? Neem vooraf contact met ons op, dan zorgen we dat hij voor je klaar staat!

Neem contact op

Bij Virena in Emmen vind je occasions van diverse merken

Regelmatig ruilen we mooie dealer-onderhouden occasions in. Dit zijn onder andere Kia’s, maar ook auto’s van merken als Audi, BMW, Toyota, Volkswagen en Volvo ruilen we regelmatig in. We zorgen ervoor dat deze auto’s weer helemaal netjes zijn, zodat jij er vervolgens weer heel veel onbezorgde kilometers mee kunt maken!

Bekijk het volledige aanbod van occasions in Emmen en bij onze andere vestigingen!

Bekijk alle occasions

Occasions - alle grote merken voor een aantrekkelijke prijs

Bekijk onze occasions in Emmen

Ook jouw dealer voor splinternieuwe Kia’s

Ga je voor een tweedehands auto of wil je toch liever een splinternieuwe Kia? Virena Autogroep is dé officiële Kia-dealer van Emmen en de rest van Noord-Nederland. We beschikken daardoor altijd over de nieuwste modellen van Kia. Ons ervaren team zet zich graag voor je in om de perfecte auto voor jou uit te kiezen.

Ben je op zoek naar een compacte stadsauto? Zoek je een auto waarmee je onbezorgd kilometers kunt maken over de snelweg, of wil je het nieuwste van het nieuwste en zoek je een volledig elektrische state-of-the-art auto? Bij Kia hebben we voor iedereen de perfecte auto!

Bekijk onze nieuwe Kia modellen

Kia’s unieke fabrieksgarantie

Ieder nieuw model van Kia wordt aan zeer strenge tests onderworpen: zo weet je zeker dat iedere nieuwe Kia van topkwaliteit is. Het merk zelf heeft dan ook heel veel vertrouwen in hun auto’s en om jou ook dat vertrouwen te geven, krijg je maar liefst 7 jaar garantie op iedere nieuwe Kia. 

Deze garantie is ook nog eens volledig overdraagbaar. Ga je dus voor een tweedehands Kia, die minder dan 7 jaar oud is en minder dan 150.000 kilometer gereden heeft? Dan profiteer je van fabrieksgarantie!

Wil je meer weten over deze garantie? Kom langs bij onze vestiging in Emmen of neem contact met ons op. 

Vind jouw occasion bij Virena Emmen

Virena Autogroep in Emmen is een bekend gezicht in Noord-Nederland. Ons aanbod bestaat uit een grote selectie occasions van Kia en verschillende andere merken, en uit de nieuwste Kia’s.

Daarnaast staan onze monteurs voor je klaar om je te helpen met zaken als je APK, onderhoud en reparaties. Zo zijn onze vestigingen in Emmen en in Stadskanaal aangesloten bij Vakgarage. Deze onafhankelijke garageformule geeft jou het vertrouwen dat jouw auto, ongeacht het merk, bij ons in goede handen is. 

Heb je een mooie occasion gevonden tussen onze uitgebreide selectie tweedehands auto’s? Kom langs voor een proefrit! Bel (0591 – 64 24 24) of mail ons, dan zorgen wij dat hij voor je klaarstaat!

Neem contact op

Onderhoud

Wij verzorgen zowel APK, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verwisselen van je (winter)banden. Wij informeren je over de onvoorziene reparaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak. Wij bieden je vervangend vervoer aan bij het onderhoud van je auto. Je kunt hier op afspraak gebruik van maken op basis van een redelijke brandstofvergoeding.

  Transparante reparatie- en onderhoudsprijzen
  Vakkundige monteurs
  Speciale diagnose apparatuur speciaal voor jouw Kia
  Originele Kia-onderdelen met 2 jaar garantie

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur om jouw Kia zo goed mogelijk te onderhouden. Een logische keuze dus om jouw auto naar een Kia-dealer of -reparateur te brengen.

Reparaties

Ook voor reparaties kun je terecht in één van onze garages. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw auto zijn kwaliteit en waarde behoudt. Gebruik het formulier om gelijk een afspraak in te plannen.

Plan hier je afspraak voor de werkplaats

DD slash MM slash JJJJ
Beste klant graag je afspraak minimaal 14 dagen vooruit plannen.