Virena Autogroep nieuwe mobiliteitspartner Sudosa-Desto.

30-06-2022. 3:45 uur. Eredivisionist Sudosa-Desto en Virena Autogroep, onder andere gevestigd in Assen, hebben elkaar gevonden op het gebied van mobiliteit. Per 1 juli zal de club gaan rijden in vier nieuwe Kia’s. Extra speciaal is dat vanaf deze datum Virena Autogroep de officiële Kia dealer zijn in de regio Assen. Vandaag tekende directeur Gerrit van Staalduinen (Virena Autogroep) en voorzitter Alfred Barkhuis (Sudosa-Desto) de overeenkomst van 2 jaar, met een optie tot nog 2 jaar extra, tussen beide partijen.

Vanaf komend seizoen zal het 1ste damesteam van Sudosa-Desto onder de naam Visser Assen/Sudosa-Desto Dames 1 actief zijn in de Nederlandse eredivisie. De dames zullen dus met ingang van het nieuwe seizoen Kia rijden. Hiernaast zal ook het 1ste herenteam gebruik gaan maken van deze samenwerking op het gebied van mobiliteit.

Voorzitter Alfred Barkhuis is erg blij met de samenwerking tussen beide partijen. ‘Wij hadden een behoefte en Virena Autogroep is hier perfect op ingesprongen. We hopen met deze samenwerking onze ambities de komende jaren extra kracht bij te zetten en er voor beide partijen een succes van te maken’.

De Virena Autogroep is vanaf 1 juli de nieuwe officiële Kia dealer voor de regio Assen en Groningen. Het dealerbedrijf komt voort uit twee andere regionale Kia dealerbedrijven, Weesepoel (Ten Boer) en van Staalduinen (Winschoten, Stadskanaal en Emmen). De nieuwe vestiging in Assen is gevestigd aan de Duitslandlaan 5 en is reeds open als occasioncentrum en garagebedrijf voor universeel onderhoud.

‘Sudosa en Virena Autogroep hebben elkaar precies op het juiste moment gevonden en onze karakters passen erg goed bij elkaar. Daarom zijn we blij dat we als mobiliteitspartner mogen aansluiten bij deze ambitieuze maar vooral ook zeer sociale vereniging.’ aldus van Staalduinen.

Vanaf 1 juli kunnen de geheel bestickerde Kia Picanto’s op de weg te vinden zijn en tevens zullen ze op Super Saturday te zien zijn bij de ingang van sporthal Olympus in Assen.

gh @ VoV, bron persbericht en foto Sudosa-Desto via Annelien Alons.

Link:https://www.vizieropvolleybal.nl/virena-autogroep-nieuwe-mobiliteitspartner-sudosa-desto/